Tip van de dag: GÉÉN OUD BROOD MEER
Uw warme bakker maakt dagelijks VERS BROOD
Koop dus steeds de benodigde hoeveelheid. (niet te veel)
Beslist u toch om een overschot in de diepvriezer te bewaren...
doe dit dan zo snel mogelijk en laat het zeker niet eerst oud worden
Verpak het in huishoudfolie of plastiekzak, in porties zoals u denkt dat u het nodig zal hebben!
ONTDOOIDE EETWAREN NOOIT OPNIEUW INVRIEZEN
meer tips...
Disclaimer
BROOD- EN BANKETBAKKERIJ Herregodts - Denayer geeft enkel garantie over de juistheid van de informatie op deze website. Het gebruik van deze website en de informatie die u daarop verkrijgt is volledig voor de verantwoordelijkheid van de bezoeker.
BROOD- EN BANKETBAKKERIJ Herregodts - Denayer behoud zich steeds het recht voor de informatie op deze website te wijzigen zonder voorafgaande berichtgeving.
BROOD- EN BANKETBAKKERIJ Herregodts - Denayer kan nooit aanspraklijk gesteld worden voor schade, in welke vorm dan ook, veroorzaakt door het gebruik van deze website.
GEEN OVERSCHOTTEN OUD BROOD
Heeft u toevallig toch een restant oud brood dan kan u het volgende doen,
Verpak het (TELKENS U EEN OVERSCHOT HEEFT) in huishoudfolie en plaats het in de diepvriezer tot wanneer u een voldoende hoeveelheid heeft.
U kan er dan later naar wens het volgende mee klaarmaken . . .
- Croque Monsieur.
- Broodpudding.
- Brood-gehaktballetjes
- Toasten in de grill.
- Snijden in blokjes 2cmx2cm en bakken in de boter,
vlak voor het opdienen van de soep toevoegen.
- Één of twee sneetjes toevoegen aan de soep (om te binden).
- De korst verwijderen en de witte kruim tussen de handen wrijven tot kruimels, laten drogen . . . uitstekende chapelure.
- Tot slot kan u als allerlaatste uw oud brood weken in water en aan de kippen, konijntjes of andere dieren te voederen, of tussen het hondeneten mengen
- U kan er desgewenst (vooral in de winter) de vissen of de vogels een plezier mee doen, ze zullen u dankbaar zijn.
|