Tip van de dag: GEEN OVERSCHOTTEN OUD BROOD
Heeft u toevallig toch een restant oud brood dan kan u het volgende doen,
Verpak het (TELKENS U EEN OVERSCHOT HEEFT) in huishoudfolie en plaats het in de diepvriezer tot wanneer u een voldoende hoeveelheid heeft.
U kan er dan later naar wens het volgende mee klaarmaken . . .
- Croque Monsieur.
- Broodpudding.
- Brood-gehaktballetjes
- Toasten in de grill.
- Snijden in blokjes 2cmx2cm en bakken in de boter,
vlak voor het opdienen van de soep toevoegen.
- Één of twee sneetjes toevoegen aan de soep (om te binden).
- De korst verwijderen en de witte kruim tussen de handen wrijven tot kruimels, laten drogen . . . uitstekende chapelure.
- Tot slot kan u als allerlaatste uw oud brood weken in water en aan de kippen, konijntjes of andere dieren te voederen, of tussen het hondeneten mengen
- U kan er desgewenst (vooral in de winter) de vissen of de vogels een plezier mee doen, ze zullen u dankbaar zijn.
meer tips...
Huwelijksverjaardagen
|
|
HUWELIJKSVERJAARDAGEN |
|
1 |
Jaar |
Katoenen |
bruiloft |
2 |
Jaar |
Papieren |
bruiloft |
3 |
Jaar |
Lederen |
bruiloft |
4 |
Jaar |
Zijden |
bruiloft |
5 |
Jaar |
Houten |
bruiloft |
6 |
Jaar |
Ijzeren |
bruiloft |
7 |
Jaar |
Wollen |
bruiloft |
8 |
Jaar |
Bronzen |
bruiloft |
9 |
Jaar |
Aardewerken |
bruiloft |
10 |
Jaar |
Tinnen |
bruiloft |
11 |
Jaar |
Stalen |
bruiloft |
12 |
Jaar |
Linnen |
bruiloft |
12,5 |
Jaar |
Koperen |
bruiloft |
13 |
Jaar |
Kanten |
bruiloft |
14 |
Jaar |
Ivoren |
bruiloft |
15 |
Jaar |
Kristallen |
bruiloft |
20 |
Jaar |
Porseleinen |
bruiloft |
25 |
Jaar |
Zilveren |
bruiloft |
30 |
Jaar |
Paarlen |
bruiloft |
35 |
Jaar |
Koralen |
bruiloft |
40 |
Jaar |
Robijnen |
bruiloft |
45 |
Jaar |
Safieren |
bruiloft |
50 |
Jaar |
Gouden |
bruiloft |
55 |
Jaar |
Smaragden |
bruiloft |
60 |
Jaar |
Diamanten |
bruiloft |
65 |
Jaar |
Briljanten |
bruiloft |
70 |
Jaar |
Platina |
bruiloft |
75 |
Jaar |
Albasten |
bruiloft |
80 |
Jaar |
eiken |
bruiloft |
|