Tip van de dag: GÉÉN OUD BROOD MEER

Uw warme bakker maakt dagelijks VERS BROOD

Koop dus steeds de benodigde hoeveelheid. (niet te veel)

Beslist u toch om een overschot in de diepvriezer te bewaren...
doe dit dan zo snel mogelijk en laat het zeker niet eerst oud worden

Verpak het in huishoudfolie, in porties zoals u denkt dat u het nodig zal hebben!

ONTDOOIDE EETWAREN NOOIT OPNIEUW INVRIEZEN


meer tips...

TIP!

ZELF CHAPERURE MAKEN

LAAT UW RESTJES OUD BROOD OF PISTOLETS OF STOKBROOD EEN PAAR DAGEN HARD WORDEN

Haal er desgewenst de korst af.

Wrijf stevig tot hele fijne kruimels, Ziezo klaar!!!

De beste chapelure maak je van oude pistolets of stokbrood, deze zijn veel witter en fijner dan van gewoon brood.

Handig is natuurlijk om eerst een geschikte hoeveelheid bij elkaar te laten komen!

Ps. een overschot aan chapelure kan men gemakkelijk invriezen voor een volgende keer.

meer tips...

© 2012 - Bakkerij Herregodts - Denayer. Grote weg, Geraardsbergen | T: +32(0)54 42.19.19 | info@mattentaarten.eu
powered by Manol Informatics