Tip van de dag: ZELF CHAPERURE MAKEN

LAAT UW RESTJES OUD BROOD OF PISTOLETS OF STOKBROOD EEN PAAR DAGEN HARD WORDEN

Haal er desgewenst de korst af.

Wrijf stevig tot hele fijne kruimels, Ziezo klaar!!!

De beste chapelure maak je van oude pistolets of stokbrood, deze zijn veel witter en fijner dan van gewoon brood.

Handig is natuurlijk om eerst een geschikte hoeveelheid bij elkaar te laten komen!

Ps. een overschot aan chapelure kan men gemakkelijk invriezen voor een volgende keer.


meer tips...

TIP!

DRAAG ZORG VOOR ONS MILLIEU . . .

. . . en voor uw geld ! ! !
 
DENK ER STEEDS AAN OM UW VORIG PVC DRAAGTASJE MEE TE BRENGEN
 
Opgevouwd neemt het haast géén plaats in,

Bovendien bespaart u op die manier extra kosten

meer tips...

© 2012 - Bakkerij Herregodts - Denayer. Grote weg, Geraardsbergen | T: +32(0)54 42.19.19 | info@mattentaarten.eu
powered by Manol Informatics